Hva er

RedZone Racing er en bilklubb for modifiserte biler med tilhold i og rundt Østfold.

Vi er en klubb som er aktiv ute i bilmiljøet, der hovedfokuset ligger på deltagelse. Tilstedeværelse på internett og sosiale medier er kun et hjelpemiddel vi bruker for å spre budskapet og vekke interessen for potensielle medlemmer.

Klubbens mål er å samle likesinnede som interesserer seg for modifiserte biler som skiller seg ut fra mengden og fabrikkens standard, ved å sette sitt eget preg på bilen. Vi er ikke merkeorientert, så her er alle bilmerker velkommen!

Vi arrangerer Klubbtreff, Crusing Turer, Vasketreff, Grillkvelder, Temakvelder og diverse andre aktiviteter for å samle og underholde våre medlemmer. Vi deltar også på Trackdays, Streetmeet, Utstillinger og andre biltreff i regi av eksterne aktører, der vi stiller som en samlet klubb.

Blant våre medlemsfordeler kan vi friste med: egen butikk med klubbeffekter, SMS varslinger som gir deg beskjed rett i lomma når det skjer noe, rabattavtaler som gir deg gunstige priser på diverse bilrekvisita & utstyr og en oppdatert terminliste på hva klubbens planlagte aktiviteter i nærmeste fremtid vil innebære.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.