Lars er deltaker i Sjette Gir

Vår egen Lars Olsen skal ut i ilden og få prøve sine kjøreferdigheter i NRK sitt nye bilprogram Sjette Gir.

Premiere er satt til onsdag 2. Januuar 2019, altså annen nyttårsdag. Kl 21:20 på NRK1 (Rikskanalen).

Men hvordan skjedde dette?
Jo, det har seg slik at sommeren 2017 så Lars en post på Facebook der NRK søkte deltakere til sitt nye bil-serie som skulle gå på TV. Søkere mellom 18-35 som brenner for bil ble oppfordret til å søke.

Ettersom han nettopp er blitt kvitt sin tidligere kameraskrekk (vi vet jo allerede at han hittil har trivdes best som den med kamera i hånden, ikke som motivet), så han en mulighet til å klatre ut av komfort sonen og samtidig få testet både bilen og kjøreferdigheter, samt en sjanse til å vise frem RedZone Racing enda litt bedre.

Kort tid senere fikk han svar. De ville veldig gjerne ha han med i serien!

Nå er det nesten ett og et halvt år siden søknaden ble sendt, og endelig har han fått vite når han skal på skjermen. Han er faktisk med i premiere episoden! Så skru på TV’n Kl 21:20 og velg NRK1 andre nyttårsdag (02.01.2019).

Hva er så Sjette Gir?
Sjette Gir er en bil-reality serie, som programleder Molly Pettit så pent la det frem under et radio intervju.

20 deltakere skal konkurrere mot hverandre i billøp der de skal benytte sine egne biler. Ikke racing biler ment for bane bruk, men sine vanlige gateregistrerte biler som også kan brukes til jobben, butikken eller besøke familien på søndag.

I serien blir sjåfører og biler målt på hvor godt de behersker ulike øvelser. Konkurransene skjer på avsperrede områder hvor ferdigheter, bil og kunnskaper blir satt på prøve.

Målet er å kåre Norges råeste sjåfør!

Klikk her for å komme til samlesiden for alt vi finner i media og på internett rundt Sjette Gir.

 

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.