Klubbtreff på søndager, eller hva?

klubbtreff for RedZone Racing

Noen av våre medlemmer har ytret et ønske om å bytte dag for klubbtreff, fra torsdag til søndag.

Ønsket kommer som et resultat av flere ting:

  • Medlemmer utenfor Østfold
    Vi begynner å få flere medlemmer som bor utenfor Østfold, men allikevel ønsker å delta. Det er ikke alltid så lett, når du må opp tidlig for jobb dagen etter og har lang vei til treffet.
  • Skiftarbeid
    Noen medlemmer jobber skift og er uheldige med at klubbtreffet alltid arrangeres når de jobber. Dette forsøket håper vi tillater flere å kunne delta uten at det kolliderer med arbeidstiden.

Som en prøveordning, vil vi flytte to eller tre klubbtreff i løpet av 2019 til søndager. Vi ser da hvordan dette blir tatt imot og hvordan oppmøte blir i forhold til torsdager.

Dersom det er merkbart flere som møter opp på søndager, så vil vi innføre søndag som ny fast dag for klubbtreff. Men er det merkbart færre, så går vi snarest tilbake til torsdager.

I det tilfellet at vi skulle se liten eller ingen endring i oppmøte, så vil vi be våre meldemmer om å stemme over hvilken dag vi skal satse på videre.

Hvilke treff vi flytter til søndager vil man kunne se når vi legger ut treffene på vår Facebook side, eller på klubbens terminlsite for 2019.

Vi holder ukene unedret, som betyr at klubbtreff alltid er på partall uker. Vi sees!

Husk at våre klubbtreff er åpene for alle, medlem eller ikke. Du kan lese mer om våre klubbtreff ved å klikke her.

Skulle du derimot ønske å bli medlem, så sender du inn en forespørsel via vårt elektroniske søknadskjema.

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.