Kenneth har kjøpt seg ny bil

At det strides om å ha den kuleste bilen er ikke et ukjent fenomen. Men visste du at våre medlemmer har tatt det til nye høyder? For nå rapper de bilene rett under nesa på hverandre i kjøpsprosessen også.

Dette er nemlig bilen Joakim siklet på innnen han kjøpte sin BMW M5. Men det var Kenneth som ble eier av dette knæsje eksemplaret av en Toyota Supra MKIV.

Kenneth visste lenge at det var Supra han skulle ha og planen var egentlig å vente til 2019 med å gjennomføre et kjøp. Men som så mange av oss som ser etter en spesiell modell, så overvåkes Finn.no ganske nøye lenge i forkant. Dette er for å følge med på markedet og for å holde øynene oppe for den ene spesielle som du bare ikke kan la gå fra deg.

Det var også nettopp det som skjedde. For etter en helg i Tyskland på Moto GP løp, sjekket han Finn.no for nye annonser på mandag. Der satt den i kassa! For nå lå det perfekte eksemplaret ute for salg. Rask på labben var han også, for allerede dagen etter sto han i Kongsberg og kunne han skryte på seg eierskap av sin helt egen Toyota Supra.

Bilen er en 1993 model US spec Supra, importert til Norge i 2008 og kan skilte med følgende snask:
– Hvite skilt
– Venstrestyrt
– Twin Turbo
– Manuell 6 trinns girkasse (V160)
– Targatak
– TRD Spoiler
– TRD Dashbord
– Work Meister S1R felger
– Custom bygget stereoanlegg fra Bass Brothers

TRD = Toyota Racing Development, som er Toyota sin merkevare for spesielle biler og deler.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Som ny Supra eier så skal det ikke mye til… For Kenneth trengte ikke titte lenger enn første utstilling før han kunne ta med seg 1. plass i peoples choice (publikum avstemming). Noe vi ikke synes er en så alt for fæl måte å avslutte sesongen på.

Kenneth eier også to andre biler. Ytterligere en go’bil av typen Nissan 200sx S14a og en bruksbil ala BMW 520. Nissan skal visst selges neste sesong etter hva han forteller oss, så får vi tro hva vi vil om det.

Gratulerer uansett til Kenneth, for å ha kjøpt seg en serdeles oppsiktsvekkende Supra!

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.