F1 Fantasy 2022

Mange av oss med normal bilinteresse følger også med på motorsport, også i grener som vi ikke har sjans til å noen gang få konkurrere i selv.

Samtidig liker alle å være litt sofa-synsere. Bare innrøm det, du liker det du også! Nå har du sjansen til å sette synsingen din om motorsport på prøve.

Vi gjør i år et forsøk på å samle vårt miljø i og rundt RedZone Racing til litt vennlig konkurranse med en F1 Fantasy liga. Der er det helt gratis å være med!

I den åpne ligaen kan hvem som helst delta, så lenge de har kjennskap til liga-koden og dermed også kjennskap til RedZone Racing. Mens i den lukkede ligaen (members only) vil vi kun konkurrere oss medlemmene mot hverandre.

Link til spill: fantasy.formula1.com
For å bli med i en liga, så må du først registrere deg og sette opp et lag. Deretter kan du kopiere koden du finner nedenfor og lime den inn i liga oversikten for å bli med. Våre ligaer er ikke søkbare, så du må benytte kodene.

Liga-koder:
RZR Open League = ae00a1db70
RZR Members Only = klikk her

Hva går spillet ut på?
Du skal danne et lag som består av 1 konstruktør (bil-produsent) av totalt 10 mulige og 5 førere av totalt 20 mulige, innenfor et gitt budsjett ($100 millioner).

Du får poeng ut ifra hvordan hver enkelt på laget ditt presterer i de ekte F1 løpene, pluss at både konstruktør og fører stiger og synker i verdi ut ifra hvordan de presterer. På den måten kan du kjøpe og selge førere for å øke budsjettet ditt utover i sesongen. Det gir deg penger til å kjøpe flere av de beste førerne.

Foran hvert F1 løp gjennom sesongen får du anledning til å bytte ut deler av ditt lag. Her er det smart å følge med på løpene, ettersom hvordan konstruktørene og førerne presterte i forrige løp, ofte gir et hint om hvordan det vil gå med de i neste løp. Du har fram til kvalifiseringen i hver løpshelg på å lagre endringer på ditt lag og først etter kvalifiseringen har startet (når lagene er låst for helgen) kan andre spiller se ditt lag, så hold laget for deg selv så ingen kopierer laget ditt!

Ressurser:

  • F1 sendes på Vsport-1, 2 og 3 kanalene i Norge, med norske kommentatorer.
  • F1 har også en egen strømme portal som heter F1 TV PRO der du kan følge den bilen eller fører du selv ønsker ifra mange kameravinkler, i tillegg til normal TV vinkel. Her har de engelske kommentatorer.
  • F1 Fantasy har en egen side for regler som du kan lese selv, dersom du vil vite mer. Den er på engelsk.
  • Drive To Survive heter Netflix serien som følger F1 bak kulissene. Har du ikke sett den enda, så er det en rask og enkel måte å bli kjent med sporten, førere og konstruktører.
  • F1 Kalenderen gir deg oversikt over løpene. Trykk på hvert løp så får du også se tider for treninger og kvalifiseringer. Alt sendes på TV!

Tidsfrist?
Du kan bli med når som helst. Men for å få med deg alle potensielle poeng gjennom hele sesongen så må du ha gjort alt klart innen lørdag 20. Mars, kl 16:00. Da starter første kvalifisering for 2022.

Lykke til og måtte beste synser vinne!

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.