Andreas (12) er superfan

Andreas (12) er superfan av RedZone Racing. Det har han vært helt siden storebror Niklas ble medlem.

Hele tiden har Andreas hatt lyst på en RedZone genser han også, og Julaften 2018 gikk ønsket i oppfyllelse. Da hadde storebror vært ute med nisselua!

Genseren er i størrelse small (liten), men sitter langt ifra “som et skudd”. Det gjør ingenting sier Andreas, for han digger den og den skal brukes 24/7 og være med på skolen hver dag.

Når vi spør om hvilke biler han synes er kule, så sier han alt av Audi, pluss Toyota Supra, GT86 og Nissan GTR. Ellers setter han pris på både stance og tuning biler generent også.

Vi har en følelse av at det er storebror som har sneket inn Audi innflytelsen med sin superclean A3. Men det gjør ikke noe, for vi forventer nå at Andreas melder seg inn med en bøsere Audi enn storebror når han fyller 18.

 

Vi minner forøvrig om at vår klubbshop er åpen for allmenheten. Så om du vil støtte oss ved å kle deg med vår logo, så setter vi utrolig pris på det. Du finner den ved å klikke her.

Alle priser er kostpris. Så klubben tar ingen fortjeneste på salg i klubbshop. Men vær oppmerksom på at varene produseres i Tyskland, så toll og moms kommer i tillegg på forsendelser med totalkost over kr350,-

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.