Tilbakeblikk på Eurorally

20. Mars markerer første dag av våren! Men det er fortsatt kjølig i store deler av landet, og de riktig uheldige har fortsatt snø.

Noen utålmodige sjeler har luftet sommerbilen, og det finnes sikkert de som også har byttet til sommerdekk på alle bilene sine allerede. For selv om resten av verden er opptatt med en helt ny sykdom, så fokuserer vi på den samme gamle. Nemlig vår lidenskap for bil og miljøet rundt!

RedZone Racing skal i år som alltid hittil, delta på Eurorally. Jeg som skriver dette og flere med meg, skal imidlertid ikke. Jeg er faktisk ikke sikker, men det kan hende 2019 ble mitt fjerde og siste år med Eurorally. I så fall stopper dessverre også de skrevene historiene fra turene også.

Nå lurer du helt sikkert på hvorfor, og svaret er dessverre ikke så forbaska enkelt. For det finnes ikke en kjempestor grunn, men heller kanskje flere små.

Det kan være fordi jeg var en av få som kom ut av Eurorally 2019, helt uten en skramme eller ublidt møte med Tysk politi. Det kan være fordi at deltakeravgiften øker et sted mellom 1.000,- til 1.500,- pr deltaker for hvert år. Det kan være fordi jeg synes arrangementet blir mindre og mindre for hvermansen, og mer og mer for de med biler til over en halv million og bankkontoer som matcher bilen. Det kan være fordi årets rute gjennom de baltiske landende er lite tiltalende for meg. Jeg vil presisere at dette er mine personlige meninger, og er ikke ment å reflektere negativt på det utrolig flotte arrangementet som Eurorally er og alltid har vært.

For hva er Eurorally? Det er et kjempearrangement, ment for oss som liker bil og liker å omgås andre som deler samme lidenskap. Det er for de som liker å være med på opplevelser og skape minner, med bilene våre i sentrum. Det er ingen premie til førstemann, eller til han med flest hestekrefter. Det er en rullende fest tvers gjennom Europa som har gitt oss gleder, sorger og minner for livet. Noe det vil fortsette å gjøre for de som har råd og lyst til å være med videre.

Så er du en av de som sitter hjemme med lite å gjøre? Frykt ikke, for her kommer det noen tilbakeblikk på turene som var:

Eurorally Lesestoff

(historier fra turene)


Eurorally Videoer

Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.